Πρεμ Γουάτσα: Οι προοπτικές της χώρας είναι φανταστικές!

Πρεμ Γουάτσα: Οι προοπτικές της χώρας είναι φανταστικές!

[Εξομολογήσεις]

«Οι καλύτερες στιγμές που θυμάμαι από τη διαδρομή μου στην Ελλάδα είναι σίγουρα το πρώτο ταξίδι μου και οι διακοπές εδώ πριν από πολλά χρόνια, αλλά και η ευκαιρία να γνωρίσω τόσο ικανούς και ευχάριστους ανθρώπους.

Σίγουρα καλή στιγμή ήταν και η συνάντηση με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που με έπεισε να επενδύσω στην Ελλάδα. Αλλά και μετά, με τον επόμενο πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ταξίδεψα στην Ελλάδα και τον συνάντησα όταν εξελέγη. Και του είπα ‘‘αν δεν μας θέλετε εδώ, να φύγουμε’’. Και απάντησε ‘‘όχι, σας θέλουμε, είστε το είδος του επενδυτή που θέλουμε’’. Και ασφαλώς πολύ σημαντική ήταν κατόπιν και η γνωριμία μου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι σημαντικό αυτό που έχει πετύχει. Καλύτερο και από τις προσδοκίες μας. Έχει θέσει τις βάσεις για μια πάρα πολύ καλή πορεία της χώρας για τα επόμενα πέντε – έξι χρόνια, ενδεχομένως και περισσότερο.

Οι προοπτικές της χώρας υπό αυτό το πρίσμα φαίνονται φανταστικές. Αν συνεχίσετε σε αυτόν τον δρόμο θα είναι πάρα πολύ θετικό για την Ελλάδα. Δεν πιστεύω πως θα γυρίσετε ποτέ σε ένα περιβάλλον που δεν είναι φιλικό στην επιχειρηματικότητα».

Υπογραφή: Πρεμ Γουάτσα, Πρόεδρος και CEO της Fairfax Financial Holdings


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτο: businessnews


Σχολιάστε εδώ