Κύπελλο Ελλάδος: Με Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο, Σιντιμπέ, Αμραμπατ και Τζαβέλλα η ΑΕΚ – Χωρίς Χάμες Ροντρίγκεζ ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδος: Με Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο, Σιντιμπέ, Αμραμπατ και Τζαβέλλα η ΑΕΚ – Χωρίς Χάμες Ροντρίγκεζ ο Ολυμπιακός

Με το σημαντικό προβάδισμα του 3-0 από τον πρώτο αγώνα, η ΑΕΚ αγωνίζεται σημερα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των ημιτελικών κυπέλλου.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την Μ. Τρίτη την προπόνηση στα Σπάτα χωρις τον Αραούχο (κάκωση στο γόνατο) ενώ την αποθεραπεία τους συνεχίζουν οι Σιντιμπέ, Άμραμπατ (θλάσεις). Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ επιστρέφει ο Μουκουντί.

Έτσι, την αποστολή (Μ. Τετάρτη 12/4, 19:30 Cosmote) για τον αγώνα, απαρτίζουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Χωρίς Χάμες Ροντρίγκες στη ρεβάνς Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε και  η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα (Μ. Τετάρτη 12/4, 19:30) όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 3-0 απ’ τον πρώτο αγώνα στην «OPAP Arena».

Ο Ζοσέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τον Χάμες Ροντρίγκες.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδης, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.


Σχολιάστε εδώ