Σωστά, κύριοι της κυβέρνησης… Το ότι ιδιωτικοποιείτε το νερό είναι fake news… Το ότι δεν το ξεπουλάτε είναι σύντομο ανέκδοτο!

Σωστά, κύριοι της κυβέρνησης… Το ότι ιδιωτικοποιείτε το νερό είναι fake news… Το ότι δεν το ξεπουλάτε είναι σύντομο ανέκδοτο!

♣ Επί πατέρα Μητσοτάκη λίγο έλειψε να δώσουν αντιπαροχή την Ακρόπο­λη. Τώρα βλέπω να δίνουν με Airbnb τον Παρθενώνα.

♣ Δικαίως φωνάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Σε δουλειά που την ξεκίνησαν εκείνοι είναι κρίμα και άδικο τη… δόξα να την παίρνουν άλλοι!

♣ Ο Άδωνης όχι μόνο υπερασπίζεται τη φάρσα με το «καλάθι του νοικοκυριού», αλλά νομίζει κιόλας πως έχει και δίκιο!

♣ Το 74% πιστεύει ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην πάταξη της διαφθοράς. Και το άλλο 26% τι νομίζει; Πως έσφαξε στο γόνατο τη διαπλοκή;

♣ Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, λέει, σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών… και πρωτιά στη Eurovision!

♣ Το ΚΚΕ είναι έτοιμο να κυβερνήσει, όποτε ο λαός το αποφασίσει! Τέτοια σιγουριά, ούτε ο Ξέρξης στη Σαλαμίνα. Εκτός του ότι πήγε άκλαυτος… τον έκλαιγαν κι οι ρέγκες!

Διώκεται σεισμολόγος γιατί προανήγγειλε την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Σωστά. Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει στα χωράφια του Μητσοτάκη.

♣ Τσίπρας σε στυλ Ν. Ξανθόπουλου το ’60: «Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία». Κατάρα στους πλούσιους, ποτέ ξανά sushi, να πέσουν οι τιμές στα mango.

♣ Το γεγονός ότι κατά του φράχτη στον Έβρο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Ερντογάν είναι εντελώς συμπτωματικό. Πιθανόν να έχει ωροσκόπο Τοξότη ο Κατρούγκαλος!

♣ Το 24,5% των πολιτών έχει θετική γνώμη για τον Βαρουφάκη. Αλλά, παραδόξως, ουδείς έχει ακόμη συλληφθεί ή έστω νοσηλεύεται.

♣ Τσίπρας: «Προϋπόθεση για την πολιτική αλλαγή η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ». Και για τη σωστή καρμπονάρα η καλή κρέμα γάλακτος.

♣ «Βάζουμε τέλος στην ασυδοσία των funds», λέει η Π. Τσαπανίδου. Θα στείλουν τον Πολά­κη να τους μιλήσει για τον Μαρξ και θα τρομάξουν!

Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάρρευση οροφής σε δημοτικό σχολείο. Με βαριές ποινές απειλούνται οι… σοβάδες. (Που… έπεσαν απροειδοποίητα!)

♣ Το 4,9% είναι υπέρ της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Καλά, μόνο τόσοι λίγοι έχουν αίσθηση του χιούμορ στην Ελλάδα;

♣ Εντελώς τυχαίο το ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει έναν υπουργό, αμέσως μετά του επιτίθεται ο «Ρουβίκωνας». Θα ‘ναι ανάδρομος ο Ερμής για τον Σπίρτζη.

♣ Έξι στους δέκα Έλληνες δεν εμπιστεύονται Βουλή και κόμματα, αλ­λά… παίρνουν γραμμή από τον Αρναούτογλου και τη Φαίη Σκορδά.

♣ Όσον αφορά το θέμα με τη βίλα Ραγκούση, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ συνοψίζεται στα εξής: Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς παίζουμε μπιρίμπα.

♣ Όταν λέει ο Ανδρουλάκης πως αν αποτύχει στις εκλογές, θα αξιολογηθεί, εννοεί πως θα ρωτήσει μια θεία του αν… παίζει καλό τένις.

Σκληρή αυτοκριτική Βενιζέλου: «Γελοιότητα να λένε ότι θα είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός». Ενώ αν έλεγαν για Πρόεδρος των ΗΠΑ, ε;

♣ Ενοχλείται ο Βαρουφάκης όταν λένε ότι το 2015 πήγαινε τη χώρα για χρεοκοπία. Νομίζει ότι την ετοίμαζε για rafting στον Αχελώο.

♣ Υπάρχει, λέει, σοβαρός κίνδυνος έκρηξης ηφαιστείου στην Κολομβία. Μέχρι να τελειώσει η τετραετία Μητσοτάκη, θα έχει καταστραφεί ολόκληρος ο πλανήτης.

♣ Το 75% έχει αρνητική γνώμη για τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση. Δηλαδή, αν ήταν κυβέρνηση, πόσο θα είχε; 120%;

♣ Σύγκρουση τρένων στην Ολλανδία. Τι έγινε, πρόεδρε Κυριάκο; Εκτός από πορτοκάλια, εξάγουμε τώρα και… γκαντεμιά;

♣ Ο άλλος έφαγε 400 χρόνια για βιασμό ανηλίκων και στα 12 αφέθηκε ελεύθερος! Η δικαιοσύνη δεν είναι απλώς τυφλή, καμιά φορά δεν βλέπει και την… τύφλα της.

♣ Δύο στους τρεις Έλληνες πιστεύουν ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Ο τρίτος τι νομίζει ακριβώς; Πως πάει τριήμερο στο Πήλιο;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ