“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 94: Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση… ο Πέτρος την απάτησε;

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 94: Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση… ο Πέτρος την απάτησε;

Δείτε το 94ο επεισόδιο. Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. 


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 94

Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την υποτιθέμενη απιστία του Πέτρου και δεν πείθεται με τις δικαιολογίες του. Αρνείται να δεχτεί τις δικαιολογίες του ότι δεν την απάτησε, πως ήταν πολύ μεθυσμένος και τους χωρίζει μια τεράστια παρεξήγηση και όχι η απιστία που νομίζει η Ελισάβετ. Από την άλλη, η Ελισάβετ, Πάλεψε τόσο καιρό ανάμεσα στην επιθυμία της καρδιάς της και του Θεού μέχρι να φτάσει η στιγμή να του δοθεί ολοκληρωτικά και απόλυτα, βέβαιη για την αγάπη της για τον Πέτρο.

Μόνο που εκείνος την πρόδωσε. Ταλανίζεται ανάμεσα στην επιθυμία της για εκείνον και την αίσθηση προδοσίας και εγκατάληψης που την κυριεύει. Ετοιμάζονταν να μείνει μαζί του και τώρα ο Πέτρος έστω και υπό την επήρεια του αλκοόλ αφέθηκε στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

 

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Σχολιάστε εδώ