Ποια είναι η ομάδα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Ποια είναι η ομάδα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Κλήρωσε η 21η Μαΐου, Κυριακή όλη μέρα, όπου ο λαός θα πάει να ψηφίσει με βάση την κομματική προτίμησή του.

Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι στη βαλβίδα της εκκίνησης.

Οι «στρατηγοί» και οι «λοχαγοί» της ΝΔ

Την τριάδα της ΝΔτου Κυριάκου Μητσοτάκη απαρτίζουν οι Γιάννης Μπρατάκος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και γενικός διευθυντής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, και Θανάσης Νέζης, σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, και επικουρικά οι Στέλιος Κονταδάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης.

Οι άνθρωποι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα συγκροτούν οι Μιχάλης Καλογήρου, διευθυντής του πολιτικού γραφείου, Πόπη Τσαπανίδου, εκπρόσωπος Τύπου, Νάσος Ηλιόπουλος και το δίδυμο Ράνια Σβίγκου Γιώργος Βασιλειάδης. Το «παρών» στις συσκέψεις δίνουν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ανδριόπουλος, ο Μπάμπης Παπαδάκης και ο Νίκος Μπίστης, ενώ συμμετέχουν και οι Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιάννης Ραγκούσης.

Ο «πρωινός καφές» της Χαριλάου Τρικούπη

Στην ομάδα του «πρωινού καφέ»που έχει επιλέξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης συμμετέχουν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Παναγιώτης Δουδωνής, η Στεφανία Μουρελάτου, η Έλενα Αναστασίου και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου. Στον «πρωινό καφέ» συμμετέχουν, όταν τους το επιτρέπουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, και οι Μιχάλης Κατρίνης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμβουλεύεται και έμπειρα στελέχη όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ κρίσιμος είναι και ο ρόλος του γενικού διευθυντή Νίκου Σαλαγιάννη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ