Απέναντι στον Πατούλη ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Απέναντι στον Πατούλη ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Ο επί 28 και πλέον χρόνια δήμαρχος Νίκαιας και Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, από τους μακροβιότερους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της χώρας, ανακοίνωσε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, σε ειδική εκδήλωση στα Village, την υποψηφιότητά του ως περιφερειάρχη Αττικής με τον συνδυασμό «Δίνουμε τα Χέρια».

Όπως είπε ο κ. Ιωακειμίδης, μετά από 30 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση αισθάνεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην Περιφέρεια, που έχει ανάγκη να αλλάξει πορεία σε προοδευτική κατεύθυνση.
«Δίνουμε τα χέρια με τους πολίτες της Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά, «γιατί είναι η ώρα της αλλαγής, η ώρα μιας άλλης, νέας πορείας, που θα έχει πρώτη της προτεραιότητα τον άνθρωπο».

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, αν και στηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται και πάλι να εκδώσει ανακοίνωση υποστήριξής του, είχε καταφέρει να συγκροτήσει υπερκομματικό συνδυασμό, στον οποίο μετείχαν και Νεοδημοκράτες, και αυτό είχε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, ο οποίος τον ψήφιζε σχεδόν… μονοκούκι. Κάτι αντίστοιχο θα επιδιώξει και στην Περιφέρεια, ελπίζοντας ότι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ