LIVE: ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ | Τι λένε οι αριθμοί

LIVE: ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ | Τι λένε οι αριθμοί

LIVE: ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ  για τα Play off – 3η αγωνιστική.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά και Audio Streaming από το COSMOTE SPORT 1 HD

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Ανδρέας Μεϊντάνας, Κωνσταντίνος Ψάρρης
4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας


ΑΕΚ: Η ενδεκάδα απέναντι στον Βόλο

H ενδεκάδα του Βόλου

Ο Κώστας Μπράτσος επιλέγει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να κάνει την παραμικρή αλλαγή.
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Τσοκανης, Γκάγκι, Κάτσε – Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Τάχατος.
Στον πάγκο οι Κότνικ, Ασλανίδης, Μεταξάς, Μπαριέντος, Μεθκίδα, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Πίρινεν, Πιρές.

Ο Βόλος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για πέμπτη φορά, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα εκεί. Ο Βόλος δεν σκόραρε μόνο στην τελευταία τους συνάντηση ως γηπεδούχος, όπου η ΑΕΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πήρε τη νίκη με 4-0.



Στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια έχει επικρατήσει ο φιλοξενούμενος, με την ΑΕΚ να έχει δύο διαδοχικές νίκες στον Βόλο και τον Βόλο να έχει επικρατήσει τις δύο τελευταίες φορές που αντιμετώπισε ως γηπεδούχο την ΑΕΚ.

Η τελευταία νίκη γηπεδούχου ήταν στις 14 Μαρτίου 2021, όταν ο Βόλος επικράτησε με 1-0 στην έδρα του και πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Δουβίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Εκείνη ήταν η δεύτερη διαδοχική του νίκη μέσα σε δέκα ημέρες, αφού στις 4 Μαρτίου 2021 είχε επικρατήσει με 1-0 και στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση λόγω του 4-2 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 3-10

(Mε πληροφορίες: SuperLeague)

 


Σχολιάστε εδώ