Πετάνε χαρταετό…

Πετάνε χαρταετό…

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν δύσκολο για τον Δήμο Αρριανών, καθώς είχαν να… αντιμετωπίσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ως γνωστόν, το προπύργιο της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής –τακτοποιημένο ήδη από την περίοδο της πα­ντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ, όπου οι εκλογομάγειρες εστίαζαν… στο κυρίως (βλέπε εκλογικό αποτέλεσμα στις… όποιες εκλογές), χωρίς να ενδιαφέρονται για τα… συνοδευτικά (που τείνουν να γίνουν η σπεσιαλιτέ στο μενού των εγκάθετων)– δεν έχει καμιά σχέση με τέτοιες ιστορίες.

Η 25η Μαρτίου είναι… απλώς μια καθημερινή –μάλλον αποφράδα– και ίσως τα αισθήματα που τη συνοδεύουν να ταυτίζονται με κάτι αορίστως ελληνικό, αυτό, δηλαδή, που λέει «πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ’ναι»…

Πάντως, η επέτειος… τιμήθηκε στην περιοχή, με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης να εκπροσωπείται από τον περιφερειακό σύμβουλο Ιμπράμ Αχμέτ, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και στεφάνι στο ηρώο του χωριού.

Ωστόσο, πέρασε στα ψιλά, καθώς ο Δήμος Αρριανών με ανάρτηση στα social media στις 24 του μήνα ενημέρωνε… σύμπασα την οικουμένη για το Φεστιβάλ Χαρταετού που διοργανώνει το επόμενο διάστημα…

ΕΛΛΗ ΜΗΤΑΚΙΔΟΥ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ