Μπρούνο Τσιρίλο: Κωδικός «ενότητα»

Μπρούνο Τσιρίλο: Κωδικός «ενότητα»

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Το έδειξαν όλη τη χρονιά και πιστεύω θα το επαναλάβουν απόψε. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του και αυτό θα του δώσει ορμή και δύναμη, αλλά και η ΑΕΚ πιστεύω, βάσει της εικόνας της στη διάρκεια της σεζόν, έχει τη δυνατότητα να σταθεί άξια σε μια ανέκαθεν σκληρή έδρα.

Ο παράγοντας που θα κρίνει την αναμέτρηση ακούει στο όνομα «ενότητα», από το κατά πόσο δηλαδή οι αντίπαλοι θα εμφανιστούν συμπαγείς και με διάθεση να διατηρήσουν τη συνοχή τους στις απαιτήσεις του αγώνα. Η έδρα θα παίξει ρόλο, αλλά ένας αντίπαλος με την πείρα και τη δυναμική της φετινής ΑΕΚ δεν θα παραδοθεί εύκολα. Και γι’ αυτό κατά τη γνώμη μου το ματς είναι 50 – 50.

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα και ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι και να το καθορίσουν. Δεν ξέρω ποια στρατηγική θα χαράξουν οι προπονητές, ωστόσο είμαι της άποψης ότι από την αρχή θα επιχειρήσουν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό.

Που σημαίνει ότι και αυξημένη προσοχή θα χρειαστεί, και αποφυγή αχρείαστων λαθών από τις άμυνες, προκειμένου να μη δώσουν την ευκαιρία στους επιθετικούς να τις πλήξουν. Διότι εκτιμώ πως όποιος πάρει το προβάδισμα δύσκολα θα το χάσει.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ