Η ΑΕΚ θέλει… τον τίτλο – Νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η ΑΕΚ θέλει… τον τίτλο – Νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Με μια γκολάρα ο Αραούχο, έπειτα από την μαγική ασίστ του Μάνταλου, επιβεβαίωσε την θέληση της ΑΕΚ να πάρει τον φετινό τίτλο.

Το εξαιρετικό στήσιμο από τον Αλμέιδα έκανε την διαφορά στην Τούμπα με την ΑΕΚ να παίρνει τεράστια νίκη (0-1 τον ΠΑΟΚ) και να… πιάνει τον Παναθηναϊκό και την κορυφή! Δοκάρι ο Ολιβέιρα αλλά και πολλά παράπονα της Ένωσης από τον Elite Κουλμπάκοφ για την φάση του 7΄.

Η ΑΕΚ αναφέρει:
Τον αγώνα σημάδεψε και η φάση του 7ου λεπτού, όταν ο Κουλμπάκοφ δεν μέτρησε ένα γκολ της ΑΕΚ για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει. Ο Σβαμπ έκανε λάθος πάσα προς τα πίσω και αυτή την εκμεταλλεύθηκε ο Πινέδα που έδωσε στον Αμραμπατ για να σκοράρει, όμως Λευκορώσος «ελίτ» διαιτητής ακύρωσε το γκολ! Πιθανόν να έχει δώσει φάουλ του Γκατσίνοβιτς στον Σάστρε, αν και στη συγκεκριμένη φάση το φάουλ το κάνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ και είναι φάουλ για (δεύτερη) κίτρινη. Το ίδιο έγινε και με τον Ντάγκλας Αουγκούστο στο 35′, όταν ο διαιτητής δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ για αγκωνιά στον Αμραμπατ.

Οσα δήλωσε ο Αλμέιδα στη Novasports:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε πολλή αυτοπεποίθηση και είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι. Πάντα οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές ερμηνεύοντας αυτά που σχεδιάζουμε. Έδωσαν και την ψυχή τους και κατακτήσανε το δικό τους βραβείο».

Για το ακυρωθέν γκολ: «Δεν ξέρω μας είπαν πως δεν είναι γκολ. Δεν το έχω δει, δεν ξέρω».

Για το αν αυτή η νίκη είναι οδηγός για τον τίτλο: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ ισοδύναμο το πρωτάθλημα και αυτό είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το πάθος που δείχνει ο ίδιος από την πλάγια γραμμή: «Θα ξεκουραστώ δύο μέρες τώρα».


Σχολιάστε εδώ