Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι

Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, σύμφωνα με δικαστική επιτροπή στη Γιούτα, κρίθηκε αθώα καθώς δεν ευθύνεται για τους τραυματισμούς που υπέστη άνδρας κατά τη διάρκεια σύγκρουσης σε πίστα σκι σε πολυτελές θέρετρο στο Παρκ Σίτι το 2016.

Συγκεκριμένα ο Terry Sanderson, συνταξιούχος οπτομέτρης, υπέστη διάσειση και τέσσερα σπασμένα πλευρά και πως οι τραυματισμοί οδήγησαν σε τραυματικό εγκεφαλικό τραύμα και είχε ζητήσει αποζημίωση άνω των 300.000 δολαρίων από την Πάλτροου σε πολιτική δίκη.

Ο Terry Sanderson ανέφερε πως η Πάλτροου έκανε σκι ανεξέλεγκτη πέφτοντας στην πλάτη του προκαλόντας του τον τραυματισμό του στο Deer Valley Resort ενώ φίλος του Σάντερσον κατέθεσε ότι είδε την Πάλτροου να πέφτει πάνω στον πρώην γιατρό.

Η οκταμελής κριτική επιτροπή αθώωσε την Πάλτροου, κρίνοντας πως ο Sanderson ήταν 100% υπαίτιος, και απένειμε στην Πάλτροου συμβολική αποζημίωση.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η Πάλτροου είχε καταθέσει στους ενόρκους ότι έκανε σκι με τα δύο παιδιά της όταν «δύο σκι μπήκαν ανάμεσα στα σκι μου, αφήνοντάς μου τα πόδια ανοιχτά, και μετά ένα σώμα με πίεζε και ακούστηκε ένας πολύ περίεργος θόρυβος γρυλίσματος» ανέφερε.

«Δεν προκάλεσα το ατύχημα, επομένως δεν μπορώ να φταίω για οτιδήποτε του συνέβη στη συνέχεια», είπε.


Σχολιάστε εδώ