Προσδοκίες… στη Νέα Δημοκρατία παρά τη μαζική εκροή ψηφοφόρων

Προσδοκίες… στη Νέα Δημοκρατία παρά τη μαζική εκροή ψηφοφόρων

Μαζική εκροή ψηφοφόρων από τη Νέα Δημοκρατία καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη, από 3% έως 5%, ανάλογα με την εταιρεία.

Ενώ στο διάστημα του τελευταίου έτους φαίνεται να έχει χάσει κοντά στις οκτώ με εννιά μονάδες.  Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην κυβερνητική παράταξη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο, βλέπουν ένα μικρό φως σε όλη αυτήν τη μαυρίλα. Όσοι ψηφοφόροι εγκαταλείπουν την Νέα Δημοκρατία επιλέγουν την αποχή, δεν πηγαίνουν δηλαδή σε κάποιο από τα άλλα κόμματα.

Πιστεύουν, δε, ότι με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και κινήσεις θα καταφέρουν να κερδίσουν εκ νέου την εμπιστοσύνη τους, ούτως ώστε να… επιστρέψουν στη βάση τους!

Ψάχνουν γυναίκες

Τέλος Μαρτίου, το αργότερο αρχές Απριλίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λίστες είναι έτοιμες κατά 90% και απομένουν να καλυφθούν ορισμένα κενά. Σε οκτώ με δέκα περιφέρειες τα κενά αυτά έχουν να κάνουν με γυναίκες υποψήφιες, δεδομένου ότι η εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου είναι να αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών στα ψηφοδέλτια. Σε εκκρεμότητα υπάρχει και το Επικρατείας, όπου, όμως, τις επιλογές των προσώπων θα τις κάνει αποκλειστικά ο Κυρ. Μητσοτάκης. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν ονόματα-έκπληξη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ