Να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος δεσμεύεται ο Μητσοτάκης τη δεύτερη τετραετία… Την πρώτη ά­κουγε Αντ. Ρέμο και έ­λυνε σταυρόλεξα!

Να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος δεσμεύεται ο Μητσοτάκης τη δεύτερη τετραετία… Την πρώτη ά­κουγε Αντ. Ρέμο και έ­λυνε σταυρόλεξα!

♣ «Εφικτός ο στόχος της νίκης στις εκλογές», τονίζει ο Τσίπρας. Πριν ή μετά τη λύση του Κυπριακού και τον τετραγωνισμό του κύκλου;

♣ Δίκιο έχει ο Ανδρουλάκης. «Το δίλημμα των ε­κλογών δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης». Αλλά Πλούταρχος ή Μαζωνάκης. Νισάφι πια με τον Στ. Γονίδη!

♣ Το 68% πιστεύει ότι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση. Και το άλλο 32%; Ότι φεύγει για τριήμερο στο Πήλιο;

♣ Το είπε καθαρά ο πρωθυπουργός: «Όποιος νομίζει ότι η χώρα μπορεί να αλλάξει σε μια τετραετία έχει αυταπάτες». Και όποιος πιστεύει…

♣ …ότι μπορεί να αλλάξει σε δύο έχει αυξημένη αίσθηση του χιούμορ!

Διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι το νερό θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο. Και απλά θα το εμπορεύονται οι… ιδιώτες!

♣ Πρόσθεσε ακόμη: «Η Ελλάδα πλέον είναι μια χώρα που ξέρει πού πά­ει». Απλά έχει ξεχάσει πού ήθελε ακριβώς να πάει!

♣ Ο Πολάκης ζήτησεσυγγνώμηαπό τον Τσίπρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον κλητήρα της Κουμουνδούρου και κάτιπεραστικούςαπέναντι.

♣ Διότι, αν πρόκειται να αυτοδιασυρθείς, πρέπει να το κάνεις εξ ολοκλήρου και με ευχαρίστηση!

♣ Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Μετά το τελεσίγραφο Μητσοτάκη ότι θα συγκρουστεί μαζί του, τρίζουν τα θεμέλια στο βαθύ κράτος. Από τα… γέλια!

♣ Η κυβέρνηση κατηγορεί τον Τσίπρα ότι μετατρέπει τον πόνο σε θέαμα! Και της… κλέβει την αποκλειστικότητα.

♣ Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι λέει το ένα ψέμα πάνω στο άλλο. Χωρίς να πληρώνει πνευματικά δικαιώματα στην Κουμουνδούρου.

♣ Ένας στους δύο δεν θεωρεί ειλικρινή τη συγγνώμη του Μητσοτάκη για το δυστύχημα. Κι ο δεύτερος τι νομίζει; Πως τις νύχτες…

♣ …πηγαίνει στον Σταθμό Λαρίσης και κλαίει δίπλα στις ράγες;

Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης μετά από τέσσερα χρόνια ανακάλυψε ότι υ­πάρχει βαθύ κράτος είναι ενθαρρυντικό. Σε καμιά δεκαετία μπορεί και να μάθει ότι ήταν πρωθυπουργός.

♣ Μικρό το κακό αν ο Βαρουφάκης νομίζει ότι πολεμάει την ολιγαρχία. Το ακόμη χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας.

♣ Το θέμα, κύριε Σκέρτσο, δεν είναι αν ο πρωθυπουργός έχει σχέδιο και βούληση να αλλάξει τα κακώς κείμενα, αλλά μην τυχόν τα κακώς κείμενα…

♣ …έχουν το σχέδιο και τη βούληση να αλλάξουν τα φώτα στον πρωθυπουργό!

♣ 780 ο κατώτατος μισθός λέει η κυβέρνηση, 800 ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν έλεγε 800 ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας θα ζητούσε 900 (…και μπόνους τριήμερο στο Πήλιο).

♣ Γιατί θεωρείται είδηση το ότι μετά τα Τέμπη ανεβαίνει το κόμμα του Βαρουφάκη; Ανέκαθεν αυτός ο λαός ήταν μεταξύ… τραγωδίας και κωμωδίας!

♣ Πέντε προτάσεις για ασφαλή και σύγχρονο σιδηρόδρομο καταθέτει το ΠΑΣΟΚ. Θα ακολουθήσει δέσμη ιδεών για την απελευθέρωση της Πόλης.

♣ Εν όψει Πάσχα, η κυβέρνηση θα λανσάρει το… «καλάθι του νονού». Διότι μπορεί να πέρασαν οι Απόκριες, τα Καρναβάλια όμως συνεχίζονται.

Τυφώνας 14 φορές μεγαλύτερος από τη Γη σαρώνει τον Ήλιο. Τι έγινε, πρόεδρε Κυριάκο; Εξάγουμε γκαντεμιά και στο υπερπέραν;

♣ Το 58% έχει αρνητική γνώμη για τον Μητσοτάκη, το 72% για τον Τσίπρα και το 90% για τον Ν. Ευαγγελάτο. Περνάει κρίση το λαϊκό τραγούδι!

♣ Ο Σκανδαλίδης έγραψε ολόκληρο βιβλίο για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ. Ενώ αρκούσαν δύο μόνο λέξεις: Τρέχα γύρευε!

♣ Φωνάζουν από τη ΝΔ επειδή επέστρεψε ο Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να χαίρονται που γύρισε και θα τους κάνει μπάχαλο.

♣ Ανεβάζει ο Μακρόν τη σύνταξη στα 64 και βγαίνουν οι Γάλλοι στους δρόμους. Αναλογικά, εμείς εδώ με τα 67 θα έπρεπε να είχαμε ανέβει προ πολλού στον Όλυμπο!

♣ Το ότι ο Ανδρουλάκης πιστεύει ότι έχει σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας το είχαμε ζήσει και με μια θεία μου. Νόμιζε πως ήταν ετεροθαλής αδελφή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

♣ Πώς ακριβώς το είπε ο Μητσοτάκης; Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα ή να… αλλάξουμε χώρα;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ