“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 84: Όλοι υποψιάζονται όλους… Σταυρίνος και Τασούλα συνέρχονται από την επίθεση των ληστών

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 84: Όλοι υποψιάζονται όλους… Σταυρίνος και Τασούλα συνέρχονται από την επίθεση των ληστών

Δείτε το 84ο επεισόδιο. Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. 


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 84

Σταυρίνος και Τασούλα συνέρχονται από την επίθεση των ληστών. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στην μάντρα ήταν άλλοθι για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος. Και υποψιάζεται ξανά τον Γιώργο για ένα ακόμα χτύπημα κατά του αδελφού του. Η Τασούλα με τη σειρά της φοβάται ότι η Γιάννα υπεραντιδρά για να προξενήσει εκ νέου το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Η Πολυξένη πηγαίνει να εκβιάσει την Κασσιανή, προκειμένου τα κτήματα της μονής να δοθούν στο χωριό και όχι στον Θέμη.

Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου. Οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου μεγαλώνουν. Η Ελισάβετ έχει δεύτερες σκέψεις μετά την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με τον Πέτρο και βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση.

Τι απόφαση θα πάρει για το επόμενο της βήμα; Που θα καταλήξει ο εκβιασμός της Πολυξένης; Τι θα πιάσει στα πράσα ο Θέμης τον Παράσχο να κάνει;

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Σχολιάστε εδώ