“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 82: Η Πολυξένη πιέζει… τον Μητροπολίτη με τη φωτο της νεαρής Κασσιανής…

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 82: Η Πολυξένη πιέζει… τον Μητροπολίτη με τη φωτο της νεαρής Κασσιανής…

Δείτε το 82ο επεισόδιο. Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. 


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 82
Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της: τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πια διαφορετικά και ότι πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Στέλλα Χρονά εξαφανίζεται και η Φιλαρέτη απελπίζεται. Θα καταφέρει να βρει τα ίχνη του παιδιού της; Ο Γεράσιμος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα. Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να πιέσει μέχρι να καταφέρει να τους απομακρύνει. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Θάλεια κι ο Λουκάς θα τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Αλεξία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δωμάτιο του Βίκου. Το πάθoς δεν θα τους αφήσει άλλο περιθώριο…,

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Σχολιάστε εδώ