Ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε για την πανδημία, δεν γνώριζε για τις υποκλοπές, δεν γνώριζε για τα χάλια του ΟΣΕ…

Ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε για την πανδημία, δεν γνώριζε για τις υποκλοπές, δεν γνώριζε για τα χάλια του ΟΣΕ…

♣ Σκεφτείτε σοκ που θα πάθει όταν μάθει ότι από το 2019 είναι πρωθυπουργός!

♣ Αν κρίνω από τα χάλια που είχε ο ΟΣΕ, το ερώτημα δεν πρέπει να είναι γιατί έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά γιατί άργησε τόσο πολύ να γίνει!

♣ Ο Ντογιάκος έδωσε ρητή εντολή να ερευνηθούν τα ατυχήματα στα τρένα σε βάθος 15ετίας. Γιατί όχι 50ετίας; Να μάθουμε πώς και γιατί έγινε η… Ναυμαχία της Σαλαμίνας! Ίσως και για τη Μάχη της Αλαμάνας.

♣ Γιατί λένε ότι μετά τα Τέμπη ο Μητσοτάκης είναι με την πλάτη στον τοίχο; Αποκλείεται, δηλαδή, να είναι ο τοίχος κολλητά στην πλάτη του Μητσοτάκη;

♣ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έκαναν ξανά απεργία σε ένδειξη αλληλεγγύης για τα θύματα στα Τέμπη. Στο μεταξύ είχαν να κάνουν και μερικά ψώνια.

♣ Το γεγονός ότι μετά και την τραγωδία οι πολίτες εξακολουθούν να θεωρούν τον Μητσοτάκη πιο ικανό από τον Τσίπρα δεν είναι απαραίτητα υ­πέρ του Μητσοτάκη…

♣ …μπορεί απλά να είναι κατά του Τσίπρα!

Στόχος του Ανδρουλάκη στις εκλογές θα είναι να αλλάξει την πραγματικότητα. Προς το παρόν, ας αλλάξει πλευρό (…όταν κοιμάται).

♣ Όπως εξήγησε ο Τσίπρας, για το Μάτι έφταιξαν ο άνεμος, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και κάτι περαστικοί φαροφύλακες…

♣ …ενώ για τα Τέμπη φταίνε ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, η Μαρέβα και ένας μπατζανάκης του Άδ. Γεωργιάδη.

♣ «Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να κάνει υποδείξεις στη δικαιοσύνη», υπογραμμίζουν από το Μαξίμου. Σωστά. Δεν μπορεί ο πάσα ένας να παίρνει τη… δουλειά του Μητσοτάκη!

♣ Αν γίνει πρωθυπουργός, ο Βελόπουλος θα συγκρουστεί με τα καρτέλ και τις συντεχνίες! Αν γίνει πρωθυπουργός, καρτέλ και συντεχνίες θα διαλυθούν από μόνες τους. Από τα… γέλια!

♣ Εξήγησε ακόμη: «Εμείς είμαστε που θα καταδιώξουμε τους διαχρονικά ακαταδίωκτους». Στους διαδρόμους του… Δρομοκαΐτειου.

♣ Αλ. Τσίπρας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί». Αν και εφόσον μου αναλογεί και υπό τον όρο ότι έχω κέφι να την αναλάβω!

Την επόμενη τετραετία ο Μητσοτάκης θα φέρει και τρένα με υδρογόνο. Όσοι δεν θα χάσουν τη ζωή τους από τις συγκρούσεις, θα πάνε από τις… εκρήξεις!

♣ Διαβεβαιώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν κινδυνεύει από την κρίση στις ΗΠΑ. Αν είναι, θα καταρρεύσει από μόνο του!

♣ Κακοήθειες ότι ο Βαρουφάκης μετέτρεψε σε σόου την επίθεση εναντίον του για να… μπει στη Βουλή. Πρόβα για το… «Just the 2 Οf Us» έκανε.

♣ Διαβάζω ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Μπογδάνος διαθέτει Πολιτικό Συμβούλιο. Πλάκα θα ‘χει να έχει και ψηφοφόρους!

♣ Ο Κλ. Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ25) έπαθε ατύχημα από μόνος του στο πάρκινγκ της Βουλής και ζητάει… αποζημίωση. (Από τον γιατρό που του έδωσε χαρτί να κυκλοφορεί ελεύθερα…)

♣ Πολίτες ρωτούν σοβαρά (;) στα social media τον Άδωνη: «Πότε δουλεύεις;». Λάθος. Το σωστό ερώτημα θα ήταν «Πότε μας δουλεύεις;».

Επιστήμονες χαρτογράφησαν τον εγκέφαλο εντόμου. Με τον Πολάκη το παλεύουν ακόμη.

♣ Εφικτή η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, λέει το Reuters. Πριν ή αφότου γίνει πρωθυπουργός ο… Κυρ. Βελόπουλος;

♣ Απανωτά τα πλήγματα για το λαϊκό τραγούδι: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Β. Κοντογιαννόπουλος. Το σκέφτεται ο Μ. Χριστοδουλόπουλος.

♣ Διευκρίνιση: Η Α. Δημητρίου που εξελέγη αρχηγός κόμματος στη Κύπρο καμιά σχέση δεν έχει με την… Άντζελα Δημητρίου. (Σιγά μην έπεφτε τόσο χαμηλά η «λαίδη»…)

♣ Τέσσερις στους δέκα φορολογούμενους προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά της εφορίας. Οι άλλοι έξι θα προτιμούσαν να της βάλουν βόμβα.

♣ Στη Χαλκιδική βρέθηκε ναυάγιο του 1821. Το άλλο, της κυβέρνησης, ακόμη το ψάχνουν!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ