Super League – πλέι οφ: Πάλη μέχρις εσχάτων!

Super League – πλέι οφ: Πάλη μέχρις εσχάτων!

-Με δύο ντέρμπι αρχίζουν σήμερα τα πλέι οφ της Super League
-Πώς ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι μονομάχοι

Με δύο ματς-φωτιά ξεκινούν τα πλέι οφ της Super League, σε ένα πρωτάθλημα που φέτος πράγματι έσπασε καρδιές και έκοψε ανάσες. Και πλέον, με δέκα αγωνιστικές να ακολουθούν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και τέσσερις μονομάχοι θα εξαντλήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για τον τίτλο.

Με το καλημέρα κιόλας στη διαδικασία, τα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (κατά χρονολογική σειρά διεξαγωγής τους) θα μας προετοιμάσουν για το θέαμα που θα παρακολουθήσουμε μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Με την απόλυτη μάχη της Θεσσαλονίκης στις 7 το απόγευμα να αποτελεί το ορεκτικό ενός… πεντανόστιμου κυρίως πιάτου ανάμεσα στον πρώτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και τη δεύτερη ΑΕΚ, που προέρχεται από το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον Ολυ­μπιακό και θα επιχειρήσει λογικά να αντιδράσει μπροστά στο κοινό της.

Στην κανονική διάρκεια, οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από έναν δυνατό πρώ­το γύρο και έναν δεύτερο με σκα­μπανεβάσματα.

Η ΑΕΚ έπαιξε καλή μπάλα σ’ όλο το πρωτάθλημα και μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί το πρώτο εντός έδρας πλήγμα της, ενώ ο Ολυμπιακός, ύστερα από μια κακή αρχή, δείχνει να ανακάμπτει.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά, έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του εξασφαλισμένη στον τελικό του κυπέλλου, μόνο να τον ξεγράψεις δεν μπορείς.

Ευχή όλων μας, το ενδιαφέρον να παραμείνει αμείωτο από την αρχή μέχρι το φινάλε των πλέι οφ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ