Πέτρος Καραβίτης στο “Π”: Η τελευταία του ευκαιρία

Πέτρος Καραβίτης στο “Π”: Η τελευταία του ευκαιρία

Του
ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΡΑΒΙΤΗ
Πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού


Σήμερα, κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Διότι ναι μεν ακολουθούν δέκα ματς στα πλέι οφ και θεωρητικά στην μπάλα όλα μπορούν να συμβούν, όμως θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να ανατραπεί διαφορά εννέα βαθμών, εφόσον ηττηθεί. Δύσκολα, πολύ δύσκολα, θα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Στα ντέρμπι φαβορί δεν υπάρχουν, σ’ όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι αντίπαλοι. Βαριά φανέλα, κόσμος και τρόπαια τα χαρακτηριστικά τους, όλα μετράνε σε τέτοιες αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει την ΑΕΚ στο σπίτι της, όσο δυνατή, πράγματι, και αν εμφανίζεται σε αυτό. Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής, εκτιμώ ότι θα κριθεί στη δύναμη, στην ψυχολογία και στο σθένος που θα βγάλει κάθε ομάδα στο γήπεδο. Και μπορεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει φέτος ντέρμπι να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο ηθικό και την εν γένει προσπάθειά του, αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Και υπό την έννοια αυτή, δεν αποκλείεται σήμερα να είναι η στιγμή του, να ήρθε η ώρα του.

Έχω παίξει και με τις δύο ομάδες και από καρδιάς εύχομαι να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς και να επικρατήσει ο καλύτερος.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ