Πληθώρα στρατιωτικών στα ψηφοδέλτια

Ίσως αυτές οι εκλογές να αναδειχθούν ως οι εκλογές των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρώτα το ΚΚΕ ανακοίνωσε 11 στρατηγούς στα ψηφοδέλτιά του, τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει και αυτός κάποιους στρατηγούς (εννοώντας και τους λοιπούς υψηλόβαθμους όλων των σωμάτων) στο Επικρατείας.

Όλα δείχνουν πως θα δούμε στο Επικρατείας τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και Α/ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο ε.α. Ευάγγελο Αποστολάκη, αλλά και τον Όθωνα Ηλιόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή Ιατρικής και κλινικό ογκολόγο στο Harvard Medical School.

Έντονα πάντως ακούγεται για το Επικρατείας και ο πρώην Αρχηγού ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου (εκ των συμβούλων του Τσίπρα στα εθνικά θέματα). Η Πόπη Τσαπανίδου αναμένεται να είναι σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.

Επίσης ακούγεται το όνομα του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ (αντιστράτηγου) Αριστείδη Ανδρικόπουλου αλλά και του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γεωργίου Καμπά. Να μην ξεχνάμε και τη Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, πρώην αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ και μέλος της ΚΕ του κόμματος, η οποία επίσης θα έχει μια θέση στη μάχη, άγνωστο πού για την ώρα.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ