LIVE: Τουρκ Τέλεκομ – Προμηθέας

LIVE: Τουρκ Τέλεκομ – Προμηθέας

Στην Τουρκία δοκιμάζεται ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του EuroCup. Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί στην Αγκυρα απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ – 5η αγωνιστική του Eurocup

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από τo Novasports 5HD


Η Turk Telekom διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά και πλήρη ρόστερ στο 7Days EuroCup και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, με πολύ υψηλές βλέψεις εν όψει της συνέχειας του θεσμού. Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδας του Erdem Can (άλλοτε βοηθού προπονητή του Obradovic στην Fenerbahce) και στο τουρκικό πρωτάθλημα, εκεί που μετά το πέρας 19 αγωνιστικών, βρίσκεται στην 2η θέση, με 16 νίκες και μόλις 3 ήττες. Πρόκειται για μια ομάδα που απαρτίζεται από έναν πολύ καλό κορμό Τούρκων παικτών (Guler, Kosut, Erden), καθώς και εξαιρετικούς ξένους (Bouteille, Taylor, Grant), που έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει σε Τουρκία και Ευρώπη.


Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Προμηθέας ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι το…ευρωπαϊκό του κοστούμι και να αντιμετωπίσει την Turk Telekom στην Άγκυρα, για την 15η αγωνιστική του 7Days EuroCup. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Paris, με ρεκόρ 9-5 και θα δώσει πολύ μεγάλη μάχη στις τελευταίες αγωνιστικές για να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα και να έχει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των Play Offs.


Σχολιάστε εδώ