LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (07/03, 21.00) στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα thw Εθρολεαγθε

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από τo Novasports Prime

Ως μια καλο-λαδωμένη μηχανή που μπορεί να τελειοποιηθεί χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ταρίκ Μπλακ, στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σημερα (07/03, 21.00) στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.



Μπαρτζώκας: Η ομάδα μας προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα συνεχόμενων αγώνων μακριά από το «σπίτι» της, ωστόσο, όπως είπε κατόπιν σχετικής ερώτησης ο κόουτς, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο παράγοντας κούραση θα πρέπει να βγει από το μυαλό του ίδιου και τον παικτών του. «Το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο καιρό. Χθες παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το ταξίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, όπως όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας.


Σχολιάστε εδώ