Οι ακαδημίες και οι παίκτες σαν τον Νάρεϊ η ποιοτική διαφορά του ΠΑΟΚ…

Οι ακαδημίες και οι παίκτες σαν τον Νάρεϊ η ποιοτική διαφορά του ΠΑΟΚ…

Οι τρεις ασίστ του Κάλεντ Νάρεϊ και η συμμετοχή του στα 5 από τα 6 γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό το βράδυ της Κυριακής τον καθιστούν σε “mister assist” του Δικεφάλου, με τους ασπρόμαυρους να τον αποθεώνουν μέσω Twitter.

Όπως σχολιάζει και ο ΠΑΟΚ στα social media του, ο Νάρεϊ “έκανε δουλίτσα” την Κυριακή στην Τούμπα.

Στα στατιστικά του Γερμανού είναι ότι έχει σχεδόν ίδιο αριθμό γκολ και ασίστ. Ο Νάρεϊ έχει σκοράρει 51 γκολ και έχει δώσει 52 τελικές πάσες στη μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα.

Απο την άλλη ο Στέφανος Τζίμας είχε την δική του συμβολή στην τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού, πετυχαίνοντας το έκτο γκολ του Δικεφάλου σπάζοντας το ρεκόρ που διατηρούσε ο Γιώργος Κούδας, όντας πλέον ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Ο μικρός, μεγάλος…, μπήκε στο γήπεδο με όρεξη και δύναμη, παρασέρνοντας και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που με το σκόρ στο 5-0 είχαν χαλαρώσει. Κυνήγησε όλες τις μπάλες, όσο και αν φαίνονταν χαμένες σε σημείο που ξάφνιασε ακόμη και τους αμυντικούς του Ιωνικού αποδεικνύοντας πως το μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στις ακαδημίες των ομάδων.


Σχολιάστε εδώ