Κυριάκος Βελόπουλος στο “Π”: Η νοθεία στις εκλογές δεν είναι θεωρία συνωμοσίας

Κυριάκος Βελόπουλος στο “Π”: Η νοθεία στις εκλογές δεν είναι θεωρία συνωμοσίας

Του
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προέδρου της Ελληνικής Λύσης


Η μεγάλη έρευνα του «Guardian» έβαλε τέλος στις αυταπάτες για το δήθεν αδιάβλητο των εθνικών εκλογών. Ιδιωτικές εταιρείες που λειτουργούν με όρους εγκληματικής οργάνωσης χαλκεύουν το εκλογικό αποτέλεσμα μέσω συντονισμένων επιχειρήσεων παραπληροφόρησης, συκοφαντίας, δολοφονίας χαρακτήρων, αλλοίωσης της πραγματικότητας.

Η πραγματική νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος όμως υφίσταται εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας. Πρόκειται για μια κατάσταση που εξελίσσεται σε γάγγραινα για την ίδια τη δημοκρατία, με ολέθρια αποτελέσματα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτό διότι οι πυλώνες της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος έχουν σταματήσει να θέλουν τον θεσμικά και συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο τους, επιτρέποντας σε όσους θέλουν να υφαρπάξουν την εξουσία, να το πράξουν, ελλείψει θεσμικών αντιβάρων.

Νοθεία λοιπόν είναι να κατεβαίνουν στις εκλογές κόμματα τα οποία χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και να ανταγωνίζονται με πολιτικές δυνάμεις οι οποίες δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ!

Νοθεία είναι να ομολογεί μεγαλοστέλεχος ενώπιον της δικαιοσύνης ότι πήγαινε σακούλες με μαύρο χρήμα στα ταμεία του κόμματος και όμως το κόμμα αυτό να μετέχει κανονικά στην εκλογική διαδικασία!

Νοθεία είναι η πραξικοπηματική φίμωση κοινοβουλευτικών κομμάτων από συστημικά ΜΜΕ, τα οποία την ίδια στιγμή έχουν εισπράξει εκατομμύρια δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση.

Νοθεία είναι οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις από εταιρείες χωματουργικών εργασιών που παραμένουν στο απυρόβλητο.

Νοθεία είναι η αδιαφορία του ΕΣΡ, της υποτιθέμενης ανεξάρτητης αρχής, έναντι της σκανδαλώδους καταστρατήγησης των όρων προβολής των κομμάτων και της ασυδοσίας των δημοσκοπικών εταιρειών που οφείλει να ελέγξει!

Νοθεία είναι οι στενές φιλικές και συγγενικές σχέσεις στελεχών της κυβέρνησης με την ιδιοκτησία της εταιρείας που αναλαμβάνει τη διενέργεια των εκλογών. Τους διαβεβαιώνουμε ότι η λειτουργία τους θα ελεγχθεί και τυχόν παραβάσεις θα επιφέρουν βαρύτατες συνέπειες.

Τέλος, νοθεία είναι η εκμετάλλευση των προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων από τα διαφορά ψηφιακά πιστοποιητικά και η εργαλειοποίησή τους για τις στρατηγικές επηρεασμού της κοινής γνώμης από τη ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα το οποίο χρωστάει πάνω από 400 εκατ. ευρώ να χρηματοδοτεί πολυδάπανες καμπάνιες στο Facebook και αλλού, οι οποίες πληρώνονται επί τη εμφανίσει; Την ώρα που η πολύτεκνη ελληνική οικογένεια χάνει το σπίτι της για χρέος μερικών χιλιάδων ευρώ;

Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της Ελληνικής Λύσης είναι η πραγματική εξυγίανση του δημοσίου βίου από αυτά τα φαινόμενα που αλλοιώνουν την πεμπτουσία της δημοκρατίας: Τις εκλογές.

Δυστυχώς, η Ελλάδα από λίκνο της Δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε οστεοφυλάκιο αυτής.

Εάν ο ελληνικός λαός μας εμπιστευθεί και μας δώσει μία τετραετία, θα διασφαλίσουμε ότι η δημοκρατία θα λειτουργεί πραγματικά, προς όφελος των Ελλήνων και όχι των καρτέλ και των ολιγαρχών. Η Ελληνική Λύση αγωνίζεται για μια Ελλάδα αυτεξούσια και αυτοδύναμη, όπου οι Έλληνες θα επιλέγουν τις κυβερνήσεις τους με όρους προγράμματος και σχεδίου, απαλλαγμένοι από τη γάγγραινα της προπαγάνδας και της διαπλοκής.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ