“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 72: Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης – Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με…

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 72: Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης – Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με…

Δείτε το 72ο επεισόδιο. Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο». Ο Δαμαλάς, έχοντας δεχτεί πυροβολισμό, συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας.


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 72

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι.
Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γιάννα και με τη Φιλαρέτη, που τον αναγκάζουν να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κύρα προσπαθεί να σαμποτάρει τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο αλλά δεν τα καταφέρνει.
Οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται αισθητά. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πέτρο. Ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό…

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Σχολιάστε εδώ