Ο Πάμπλο ρίχνει… Λάσο για το μέλλον του!

Ο Πάμπλο ρίχνει… Λάσο για το μέλλον του!

-Ο ισπανός προπονητής και δημιουργός της αυτοκρατορίας της Ρεάλ είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

O μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού ακούει στο βαρύ όνομα Πά μπλο Λάσο. Και δεν πρόκειται για σκέψη, έτσι απλά και αφηρημένα, αλλά για εκπεφρασμένη επιθυμία της ΚΑΕ, για την οποία ήδη γνωρίζει ο επιτυχημένος ισπανός κόουτς που δημιούργησε την αυτοκρατορία της Ρεάλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που δεν διαψεύδεται, οι «πράσινοι» έχουν κάνει κρούση στον ισπανό προπονητή και ο ίδιος μοιάζει θετικός σε πρώτη φάση.

Φυσικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζει άριστα πως για να φέρει με τα νερά του έναν προπονητή όπως ο Λάσο πρέπει να του παρέχει τα πάντα, που θα πει αφενός κλειστό πολυετές συμβόλαιο και αφετέρου γερό μπάτζετ.

Για την ώρα, και μετά την πρόωρη απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς, οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν την επιλογή του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος και πέρυσι είχε εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Στο επιτελείο του εντάχθηκε εκ νέου ο Βασίλης Σίμτσακ, που την περσινή σεζόν ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ γυμναστής ανέλαβε ο Αλέξανδρος Σταμούλης, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Ιωνικό.

Σκοπός είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά με αξιοπρέπεια και στη συνέχεια να επιτευχθεί συμφωνία με ένα σούπερ όνομα που θα ξαναδώσει στον «Εξάστερο» την αλλοτινή του αίγλη. Ο Λάσο δεν αποτελεί τον μοναδικό υποψήφιο. Όμως είναι ο πρώτος στη λίστα της ελληνικής ομάδας και εκείνος που δείχνει απολύτως ικανός να την οδηγήσει και πάλι στον αφρό.

Άλλωστε και ο διοικητικός ηγέτης του «Τριφυλλιού» γνωρίζει πως η επιστροφή στις επιτυχίες θα επιτευχθεί μόνο με προπονητή επιπέδου Λάσο και τίποτα λιγότερο.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ