“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 69: Ο Βίκος ετοιμάζει νέα δολοφονία…

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 69: Ο Βίκος ετοιμάζει νέα δολοφονία…

Δείτε το 69ο επεισόδιο. Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο». Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας και τελικά αποδεικνύεται ότι ο Καστρινός δεν είναι ο πατέρας της.


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 69

Ο Βίκος κανονίζει και πάλι να βρεθεί με την Αλεξία αναιρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον Καστρινό και στην Κύρα.
Ποιον απ’ τους δύο θα συναντήσουν στο μυστικό τους ραντεβού; Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία. Ο Πέτρος ενημερώνει το Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα. Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο “θαύμα”. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό για το φόνο του Διακοσάββα και ταράζονται..

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Σχολιάστε εδώ