Η ΧΑΡΗ

Η ΧΑΡΗ

Συγγραφέας
Nicci French
Μεταφραστής
Γωγώ Αρβανίτη 

Μια καλή πράξη μπορεί να φέρει τον θάνατο…
Ο Λίαμ εμφανίζεται αναπάντεχα στη ζωή της Τζουντ χωρίς να έχουν επικοινωνήσει καθόλου μεταξύ τους για δέκα ολόκληρα χρόνια και της ζητάει μια χάρη.
Κι εκείνη δεν του την αρνείται.
Ήταν ο πρώτος της έρωτας και, παρότι τώρα είναι μια επιτυχημένη γιατρός και ετοιμάζεται να παντρευτεί, ο Λίαμ θα είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτή.Όμως, αφού του κάνει τη χάρη που της ζήτησε, έρχεται σε επαφή μαζί της η αστυνομία για να την πληροφορήσει ότι ο Λίαμ βρέθηκε νεκρός.
Η Τζουντ βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σε μια έρευνα δολοφονίας και συνειδητοποιεί ότι η απόφασή της μπορεί να της κοστίσει τα πάντα – ακόμα και τη ζωή της…

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Είπαν για το βιβλίο 

Σφιχτοδεμένο, εύρυθμο και τρομακτικά οικείο.
-Polly Philips 

Ένα σαγηνευτικό κομψοτέχνημα.
-M. Ewan

Εξάπτει την περιέργεια, σε καθηλώνει και δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου.
-Liz Nugent

Ένα αριστουργηματικά γραμμένο αστυνομικό μυθιστόρημα.
-Kate Rhodes

Τέλειο!
-Sophie Hannah

Ευφυέστατο.
-Cara Hunter

Συναρπαστικό!
-Sabine Durrant

Λεπτομερώς σχεδιασμένο και ψυχολογικά δαιμόνιο.
-Sarah Vaughan

Αριστοτεχνικά δομημένο, ψυχολογικά πανέξυπνο, σκέτη απόλαυση.
-Louise Candlish


Λίγα λόγια για τους συγγραφείς 

Το όνοµα Nicci French είναι ψευδώνυµο για το συγγραφικό ζεύγος των δηµοσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French. Δεν είναι ζευγάρι µόνο στη συγγραφή, αλλά και στη ζωή. Είναι παντρεµένοι και κατοικούν στο Σάφολκ. Υπάρχουν πολλά µυθιστορήµατα που έγιναν επιτυχίες µε την υπογραφή Nicci French: The Memory Game, The Safe House, Killing Μe Softly, Beneath the Skin, Secret Smile, Catch Me When I Fall, Losing You, Until It’s Over, What To Do When Someone Dies, Complicit κ.ά.
Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν η σειρά µυθιστορηµάτων αγωνίας Blue Monday, Tuesday’s Gone, Σκοτεινή Τετάρτη, Σηµαδεµένη Πέµπτη, Οργισµένη Παρασκευή, Το ρέκβιεμ του Σαββάτου, Ματωμένη Κυριακή και Η 8η μέρα µε ηρωίδα τη Φρίντα Κλάιν, καθώς και τα ψυχολογικά θρίλερ Επιστροφή από το σκοτάδι, Το κόκκινο δωμάτιο, Το δωμάτιο με τα ψέματα, Κατηγορούμενη και Αόρατος μάρτυρας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ξενόγλωσσος Τίτλος: The favour
Κατηγορία: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
ISBN: 978-618-220-074-2

Σχολιάστε εδώ