Αθλητικές ειδήσεις

Αθλητικές ειδήσεις

♣ Ο Τόμας Ουόκαπ διανύει εντυπωσιακή σεζόν με τον Ολυμπιακό και είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς στη διοργάνωση. Μαζί με τον Ουόκαπ θα το διεκδικήσουν οι Ροντρίγκ Μπομπουά, Κεβάριους Χέιζ, Νίκολα Κάλινιτς, Αλεσάντρο Παγιόλα και Έντι Ταβάρες.

♣  Το φλερτ της ομοσπονδίας του Ισραήλ με τον Πάμπλο Λάσο μετατράπηκε σε επίσημη πρόταση προς τον ισπανό προπονητή, καθώς, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, συναντήθηκε με τον Πίνι Γκέρσον και σύντομα θα δώσει την απάντησή του. Ο Λάσο παραμένει εκτός πάγκων από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισραηλινούς να του προσφέρουν την ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

♣  Μετά από συγκλονιστική ανατροπή, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού στο άδειο κλειστό του Αγίου Θωμά και επικράτησε με 1-4 στο «χρυσό σετ», εξασφαλίζο­ντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι σε διπλό τελικό, στις 8 Μαρτίου στο Τελ Αβίβ και στις 15 Μαρτίου στην Ελλάδα.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ