“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 67: Η Κύρα θα “δώσει” τον Βίκο στην αστυνομία;

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 67: Η Κύρα θα “δώσει” τον Βίκο στην αστυνομία;

Δείτε το 67ο επεισόδιο. Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο». Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει.


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 67

Ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Η Κασσιανή τόσο από φόβο όσο και από εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στη Φιλαρέτη να φύγει από το μοναστήρι. Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο και προσπαθώντας να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος πηγαίνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά τη θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια…

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Σχολιάστε εδώ