Τριαντ. Μαχαιρίδης στο “Π”: Τα προγνωστικά απαγορεύονται

Τριαντ. Μαχαιρίδης στο “Π”: Τα προγνωστικά απαγορεύονται

Του
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ
Πρώην Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ


Σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες, μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι. Πόσω μάλλον τώρα που αμφότερες έχουν πιθανότητες για τον τίτλο. Και ναι μεν συμφωνώ ότι πάντα η Τούμπα βοηθά τον ΠΑΟΚ, αλλά η φετινή ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα και δύναμη για να ξεπερνά δυσκολίες και εμπόδια.

Για το πρωτάθλημα είναι νωρίς να συζητάμε, αφού έχει δρόμο μπροστά, συν ότι τα πλέι οφ ενδέχεται να κρύβουν ανατροπές. Ωστόσο, οι αγώνες αυτοί μπορούν να χαρίσουν ψυχολογία και αυξημένο ηθικό σε εκείνους που θα επικρατήσουν. Τα προγνωστικά φυσικά απαγορεύονται, 50 – 50 είναι η αναμέτρηση.

Κλειδί του ματς θεωρώ πως ίσως αποδειχθεί η αντίδραση του ΠΑΟΚ στα τρεξίματα και στο πρέσινγκ της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα πιέζουν πολύ τους αντιπάλους τους και εν προκειμένω μένει να φανεί η αντίδραση των γηπεδούχων. Αν βγουν αλώβητοι, θα αποκτήσουν προοπτική και προβάδισμα νίκης, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουν πρόβλημα.

Αυτό που μπορώ με σιγουριά να πω είναι ότι παρακολουθούμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο πρωτάθλημα, που δεν αφήνει τον θεατή να πλήξει. Και θεωρώ πως σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο θα κινηθεί και η αποψινή αναμέτρηση, η οποία, είτε έχει νικητή είτε όχι, προμηνύεται ενδιαφέρουσα και με άφθονες συγκινήσεις. Όπως άλλωστε τα περισσότερα ματς φέτος. Όσο για το φινάλε της διαδρομής, ουδείς μπορεί να το προδιαγράψει με ασφάλεια. Θα τα καταφέρει εκείνος με τις περισσότερες αντοχές και τα λιγότερα λάθη στη διάρκειά του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ