To Περιστέρι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας FINAL-8 για πρωτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!

To Περιστέρι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας FINAL-8 για πρωτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε το Περιστέρι bwin, επικρατώντας 77-65 της ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό του Final-8 της διοργάνωσης!

Μεγάλο ντέρμπι για 35 λεπτά η αναμέτρηση, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να ξεφεύγει στο τελευταίο πεντάλεπτο, εκμεταλλευόμενη την κούραση της ΑΕΚ, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (Μίτσελ, Μάντσεν, Κόνιαρη), ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκαν και οι Στρέλνιεκς (τράβηγμα στον προσαγωγό) και Γουίλιαμς (διάστρεμμα).

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Φρανσίσκο, ο οποίος σκόραρε 33 πόντους και πέτυχε τα καλάθια με τα οποία η ομάδα του δημιούργησε τη μεγάλη υπέρ της διαφορά στην «τελική ευθεία». Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Κασελάκη (11π, 9 ριμπάουντ), ενώ για την ΑΕΚ ξεχώρισαν Μάιλς (21π, 6 ριμπάουντ) και Γιάνκοβιτς (11π, 4 ριμπ, 4 ασίστ).

Το πρώτο σχόλιο του συλλόγου στο twitter:

Την Ιστορία την γράφουν οι πρωταγωνιστές! Κι αυτοί σήμερα, έστειλαν το Περιστέρι bwin στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Έκαναν την ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου! Είμαστε στον τελικό! Διεκδικούμε, για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, το Κύπελλο Ελλάδος!

με 77-65 κι αύριο στις 19:15 θα παίξει για την πόλη, θα παίξει για τη φανέλα, θα παίξει για να τίτλο του Κυπελλούχου!


Σχολιάστε εδώ