Η Νορβηγία εντόπισε μεγάλο κοίτασμα μετάλλων!

Η Νορβηγία εντόπισε μεγάλο κοίτασμα μετάλλων!

♣ Με τον καημό της επιστροφής… «Κάποτε θα γυρίσουμε και θα ψηφίζουμε στην Ελλά­δα». Μέχρι τώρα οι Έλληνες του εξωτερικού που έχουν εγγραφεί στους ε­κλογικούς καταλόγους είναι: ΗΠΑ 120, Αυστραλία 40, Αγγλία 717, Βέλγιο 200, Γερμανία 300, Ολλανδία 100, Σουηδία 90, Γαλλία 90 και Ελβετία 220. Είναι οι Έλληνες που έφυγαν από τη χώ­ρα τη δεκαετία της κρίσης.
♣ Συνολικά 143.000 συνταξιούχοι δεν είδαν αύξηση της σύνταξής τους λόγω της μεγάλης προσωπικής διαφοράς, ε­νώ δεν ωφελήθηκαν και από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Ο υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει παρέμβαση για τη συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιούχων.
♣ Ανακάμπτει ο εσωτερικός τουρισμός στην Κίνα! Τη φετινή εορταστική περίοδο έγιναν 308 εκατομμύρια ταξίδια για τουριστικούς λόγους, αυξημένα κατά 23,1% σε σχέση με το 2022.
♣ Αυξήθηκαν έως και 10% τα ενοίκια των αποθηκευτικών χώρων! Η υψηλότερη μέση ζητούμενη τιμή ενοικίασης είναι στον Ασπρόπυργο με 4,5 ευρώ το τ.μ.
♣ Ο πληθωρισμός φρενάρει έναν πόλεμο τιμών στις τηλεπικοινωνίες. Το τελευταίο διάστημα, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι σε όλο τον κόσμο αυξάνουν τα τιμολόγια!
♣ Η Νορβηγία εντόπισε μεγάλο κοίτασμα μετάλλων! Αποκαλύφθηκε σε βαθιά ύδατα στις απομακρυσμένες περιοχές της. Εξίσου στρατηγικής σημασίας κοίτασμα σπάνιων γαι­ών εντοπίστηκε στην αρκτική πλευρά της Σουηδίας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ