Θα λείψουν από τη Διπλωματική Υπηρεσία

Θα λείψουν από τη Διπλωματική Υπηρεσία

Eτοιμάζεται το Ανώτατο Υπηρεσιακό και ήδη έχουμε τα πόστα που άνοιξαν, μεταξύ αυτών η Άγκυρα και το Τελ Αβίβ. Η κάλυψη των θέσεων που ανοίγουν θα αφεθεί μάλλον στη νέα πολιτική ηγεσία που θα προκύψει μετά τις εκλογές, καθώς πρόκειται για ευαίσθητες επιλογές.

Συγκεκριμένα μετακινούνται οι Χριστόδουλος Λαζαρης από Άγκυρα, Ελευθερία Γαλαθιανάκη από Αμμάν, Αικατερίνη Φουντουλάκη από Βηρυττό, Αικατερίνη Κόικα από Βιέννη, Σοφία Γραμματά από Βουκουρέστι, Διονύσιος Καλαμβρέζος από Βρυξέλλες, Ευάγγελος Τουρνάκης από Ερεβάν, Γεώργιος Παπακώστας από Καμπέρα, Καλλιόπη Ντούτη από Κινσάσα, Κωνσταντίνος Πιπερί­γκος από Κουβέιτ, Αργυρώ Παπούλια από Μεξικό, Ναυσικά-Εύα Βράιλα από Μοντεβιδέο, Αικατερίνη Νασίκα από Μόσχα, Δημήτριος Ιωάννου από Ν. Δελχί, Ελένη Μιχαλοπούλου από Ντόχα, Κωνσταντίνα Αθανασιάδου από Οττάβα, Νικόλαος Αργυρός από Ραμπάτ, Ευστάθιος Παΐζης – Παραδέλλης από Σαντιάγκο, Δημήτριος Παπανδρέου από Σεράγεβο, Ανδρέας Φρυγανάς από Στοκχόλμη, Κυριάκος Λουκάκης από Τελ Αβίβ, Δημήτριος Καραμήτσος – Τζιράς από Τόκιο και Ευάγγελος Τσαούσης από Τύνιδα.

Αρκετοί από αυτούς που επιστρέφουν είναι και υπό συνταξιοδότηση και καθώς είναι πλέον σπάνιες οι παρατάσεις, θα υπάρξει μια σημαντική ανανέωση στην επετηρίδα. Πάντως, διπλωμάτες όπως ο Κυριάκος Λουκάκης και ο Χριστόδουλος Λάζαρης θα λείψουν από τη Διπλωματική Υπηρεσία.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ