Οι ενδεκάδες ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Οι ενδεκάδες ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας (13/02) για τη Stoiximan Super League. Η Λαμία φιλοξενεί τον ΟΦΗ, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί εκτός έδρας από τον Αστέρα, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό και ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό.

Με ενδεκάδα… πρωταθλήματος για άλλη μια νίκη η ΑΕΚ

Στροφή στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, μετά την… παρένθεση και την «τριάρα» Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό! Η Ένωση, φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα στις 18:30 τον Λεβαδειακό στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ  (Cosmote Sport 2 HD / aek365)  στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, στοχεύοντας σε ακόμα μια εντός έδρας νίκη στο «κάστρο» της για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με δεδομένο πως θα πάρει, όπως δικαιούται, και τους τρεις βαθμούς από το Περιστέρι με την υπόθεση «κοντά δοκάρια».

Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και το σημερινό, κρύβει κινδύνους και παγίδες επομένως ο Ματίας Αλμέιδα έχει φροντίσει να μιλήσει στους παίκτες του, ζητώντας τους απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα όπως δείχνουν μέχρι σήμερα, όποιον αντίπαλο κι αν έχουν απέναντι. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα καλό μομέντουμ και σερί οκτώ νικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και συναντά έναν Λεβαδειακό ο οποίος παλεύει για τη σωτηρία του, όντας προτελευταίος με 13 πόντους στον πίνακα κατάταξης, έχοντας στα τελευταία επτά παιχνίδια πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, με τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα, το 0-3 μέσα στη Λιβαδειά από τον Βόλο.

Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές και νέα άμυνα για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (13/2, 21:00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Το βράδυ της Κυριακής (12/2) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου:

Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Χωρίς τον Ντόμινικ Κοτάρσκι η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα στην Τρίπολη

Στα απρόοπτα το γεγονός πως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου . Εκτός μάχης είναι και οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νίκολας Κουαλιάτα , Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον .


Σχολιάστε εδώ