Αλέκος Αλεξιάδης στο “Π”: Ο Παναθηναϊκός, ο Μαντσίνι και τα ελληνικά ταλέντα…

Αλέκος Αλεξιάδης στο “Π”: Ο Παναθηναϊκός, ο Μαντσίνι και τα ελληνικά ταλέντα…

Του
ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ
Πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή του Άρη


Μεγάλο παιχνίδι το σημερινό με τον Παναθηναϊκό, ματς-φωτιά από τα παλιά και, όπως συμβαίνει σε όλα τα ντέρμπι, είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά. Εύχομαι όμως μέσα από την ψυχή μου η αγαπημένη μου ομάδα να τα καταφέρει και να πάρει τους βαθμούς που θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια.

Είναι αλήθεια ότι ο Άρης, μετά από κάποιες αξιόλογες εμφανίσεις, έπεσε και θεωρώ πως γρήγορα πρέπει να επιστρέψει σε αυτές. Δεν συμφωνώ με την παραχώρηση του Μαντσίνι, ήταν ποδοσφαιριστής που προσέφερε πολλά στο δημιουργικό κομμάτι. Μακάρι το κενό του να αναπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Να σας πω πάντως ότι, γενικότερα, δεν είμαι υπέρ των πολλών ξένων. Έχουμε πολλά ταλέντα, για να στρεφόμαστε άρον άρον σε λύσεις από το εξωτερικό. Οφείλουμε να τα αξιοποιήσουμε και να τους δώσουμε τη σημασία που πρέπει, διότι θα φύγουν έξω και θα τα χάσουμε. Κρίμα δεν είναι;

Θέλω πάντα τον Άρη ψηλά. Με έλληνες κυρίως ποδοσφαιριστές, αλλά πάντα ψηλά. Ξέρω ότι ο συναγωνισμός είναι έντονος, αλλά ειδικά μπροστά στον κόσμο μας, στο σπίτι μας, είμαστε ικανοί για πολλά! Ψυχραιμία απαιτείται, καθαρό μυαλό και κυρίως αγάπη για τη φανέλα. Γιατί η ζωή μού έμαθε πως αν δεν αγαπάς αυτό για το οποίο πασχίζεις, δεν θα το πετύχεις ποτέ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ