Νίκες με “αέρα” για ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ – 4 μπαλοθιές ο ΟΦΗ στη Λαμία

Νίκες με “αέρα” για ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ – 4 μπαλοθιές ο ΟΦΗ στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες. Οι ερυθρόλευκοι ξέσπασαν πάνω στον Παναιτωλικό, του οποίου επικράτησαν 6-1 για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Χάμες με δύο γκολ και μία ασίστ.

Χαλαρά πήρε τι νίκη η ΑΕΚ

Περίπατος για την ΑΕΚ που δεν ζορίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό και επικράτησε με 3-0 των Βοιωτών. Οι σκόρερ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν οι Γκαρσία, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ και παρέμεινε στο -1 από τον Παναθηναϊκό με παιχνίδι λιγότερο. Έχασε πέναλτι ο Τσούμπερ στο 77′, με δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος λόγω της αποβολής του Τζημόπουλου.

Η “Ενωση” δεν έβγαλε την μεγάλη ένταση που την χαρακτηρίζει στο παιχνίδι της, έδειξε όμως μεγάλη προσήλωση στο στόχο νίκη και στην εξοικονόμηση δυνάμεων εν όψη του μεγάλου ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη.

ΣΟΚ στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας αν και βρέθηκε να χάνει μέχρι το 90′ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Σίτο και Ατιένθα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ ο οποίος νόμιζε πως στο 2-0 στο 82′ είχε τελειώσει το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια εμφατική νίκη και έβαλε τη Λαμία σε περιπέτειες

Σε ένα παιχνίδι που του πήγαν όλα… τρομερά καλύτερα από ό,τι μπορεί να περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλος του, ο ΟΦΗ πήρε τεράστιο και μάλιστα άνετο «διπλό» μέσα στη Λαμία (1-4), έχοντας μάλιστα καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με σφραγίδα Νταμπράουσκας!

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, οι Ηρακλειώτες ανέβηκαν στην 9η θέση με 23 βαθμούς και ξέφυγε για τα καλά με την υπόθεση παραμονή, ενώ από την άλλη πλευρά οι Φθιωτοί του Σάββα Παντελίδη, έμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 12.

 


Σχολιάστε εδώ