Μάκης Κουρής: Ήρθε επιτέλους η ώρα της Ομογένειας

Μάκης Κουρής: Ήρθε επιτέλους η ώρα της Ομογένειας

–Η Ελλάδα είναι το προπύργιο της Δύσης

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ - Θαρραλέα

Είναι η στιγμή να βάλουμε στην άκρη όλες τις διαφορές μας, να σταματήσουμε τις γκρίνιες, να μονοιάσουμε. Να γίνουμε μια γροθιά απέναντι στον όποιο «γείτονα» δεν σέβεται τα σύνορά μας.

Να μην μπορεί να ξεχάσει ο Ερντογάν, και ο κάθε Ερντογάν, ότι τούτη η γη είναι ποτισμένη όχι μόνο με ιδρώτα αλλά και με αίμα. Να ξέρει ότι θα είμαστε όλοι ενωμένοι απέναντι σε όποιον βάλει στο μάτι την πατρίδα μας. Η Ιστορία της Ελλάδας είναι γραμμένη εδώ και αιώνες και είναι γνωστή σε όποιον νομίζει ότι έχει μερίδιο από τη χώρα μας.

Ο κάθε «γείτονας» ξέρει αιώνες τώρα, και δεν πρέπει να το ξεχνά, ότι τούτη η γη, με σημαία της την Ακρόπολη, έχει ταυτότητα, που κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.

Αλλά και οι δυνάμεις της Ομογένειας, από τη Δύση μέχρι την Ανατολή, ενωμένες μπορούν να κάνουν θαύματα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη συμβολή τους στην προώθηση των θέσεων της χώρας μας.

Δεν είμαστε μόνοι… Πολλοί αμερικανοί αναλυτές, μαζί με σημαντικούς ανθρώπους που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα, έχουν μιλήσει για την κρίσιμη στρατηγική θέση της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή, έχουν προβάλει την Ελλάδα ως μια ήρεμη και σταθερή δύναμη, που συμβάλλει στην ειρήνη και στη σταθερότητα στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια. Η «ήρεμη» στάση της χώρας μας στο Αιγαίο είναι η τρανή απόδειξη. Ξέρουν οι κυβερνώντες στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η Ελλάδα είναι το προπύργιο της Δύσης. Και η εμπροσθοφυλακή μας είναι το Αιγαίο και η Κύπρος μας…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ