Συνδρομή του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας

Συνδρομή του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας

Αγαπητά μέλη του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ,

Έχοντας όλοι συγκλονιστεί από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε πρόσφατα την Τουρκία και τη Συρία, η Πρόεδρος του Σωματείου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανέλαβε για ακόμα μία φορά την πολύ σημαντική πρωτοβουλία να συνδράμει και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ, λοιπόν, θα προχωρήσει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους σεισμοπαθείς.

Σε επικοινωνία που είχε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Πρεσβεία της Τουρκίας, την ενημέρωσαν για τις ανάγκες που υπάρχουν και οι οποίες αναγράφονται στο συνημμένο έγγραφο που σας αποστέλλουμε.

Ήδη το Σωματείο μας έχει προγραμματίσει να αποστείλει είδη πρώτης ανάγκης όπως: υπνόσακους, γάντια, fleece κασκόλ ζιβάγκο λαιμού, φούτερ fleece και αδιάβροχα μπουφάν.

Εάν κάποιο μέλος θα ήθελε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση αυτή και να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί καλύπτοντας ανάγκες σε είδη που αναφέρονται στην παρακάτω λίστα, εξυπακούεται ότι κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Συλλόγου έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, το μεσημέρι, προκειμένου να δρομολογηθεί αυθημερόν η παράδοσή τους στον αρμόδιο φορέα.

Για όποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση των ειδών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συλλόγου στο 210-7700009.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Εκ της Γραμματείας του Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ