«Κόκκινο Ποτάμι – η συνέχεια» Επεισόδιο 2: Ο Χασάν προσπαθεί να βιάσει την Ιφιγένεια  αλλά ο Δημοσθένης καταφέρνει και τη σώζει

«Κόκκινο Ποτάμι – η συνέχεια» Επεισόδιο 2: Ο Χασάν προσπαθεί να βιάσει την Ιφιγένεια αλλά ο Δημοσθένης καταφέρνει και τη σώζει

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του OPEN  «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αυτό το Σάββατο στις 22.00 μας επιφυλάσσει μια συγκλονιστική συνέχεια.


Δείτε  ΕΔΩ Live streaming

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια


Ανήσυχος για τις προσπάθειες του Χριστοδούλου να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης, ο Γαλάνης παίρνει πρόωρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Γεώργιος δεν υποκύπτει στις πιέσεις του Χριστοδούλου και επιστρέφει στο Καραμπουρνάκι, όπου αρχίζουν οι πρώτες απολύσεις και η μεταφορά προσφύγων για μετεγκατάσταση.

Ρωξάνη και Αριστείδης προχωρούν τόσο με την επιχείρηση των μπισκότων, όσο και με το συνεταιρισμό τους με τον Λεβί. Ο Χασάν προσπαθεί να βιάσει την Ιφιγένεια και καυχιέται ότι είναι δολοφόνος του Μίλτου.

Επεμβαίνει ο Δημοσθένης, ο βιασμός αποτρέπεται και η Ιφιγένεια, εκτός εαυτού, σκοτώνει τον Χασάν για εκδίκηση. Ξεφεύγουν, οι Τούρκοι τους καταδιώκουν, αλλά καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στη Σαμψούντα για τον επόμενο στόχο, που είναι ο Μουτασερίφης.

Ο Νίκος ζητάει τη βοήθεια του Λουκά για να ελευθερώσει την Ανθή από τα χέρια του Σίμου. Νικολαΐδης και Γρηγόριος ενσωματώνονται σε μια ομάδα ανταρτών.

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ