LIVE: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κύπελλο Ελλάδας

LIVE: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κύπελλο Ελλάδας

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  για το Κύπελλο Ελλάδος και την Ημιτελική φάση – Αγώνας 1

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από τo COSMOTE SPORT 1 HD


Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως αναμενόταν, παρατάσσει τους «κιτρινόμαυρους» με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε, Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον δεν είναι στην αποστολή.

Σε σχήμα 4-4-2, ο Στάνκοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Σιντιμπέ και Χατζισαφί τα δύο μπακ, ενώ Μήτογλου και Τζαβέλλας συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.



Ο Γαλανόπουλος θα έχει ρόλο «κόφτη», με τον Γκατσίνοβιτς και Ελίασον να κινούνται δεξιά και αριστερά αντιστοίχως, ενώ ο Μάνταλος θα είναι πίσω από Τσούμπερ και Γκαρσία.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Γαλανόπουλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος – Τσούμπερ, Γκαρσία
Στον πάγκο: Θεοχάρης, Βίντα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Φράνσον, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Με Βρουσάι, Χουάνγκ και Μπιέλ

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» για το ματς, με τον Μίτσελ να κατεβάζει την ομάδα του με 4-3-3.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Ισπανός τεχνικός, στην εστία θα είναι ο Τζολάκης. Ο Βρουσάι δεξί μπακ (αντί του Ροντινέι) και οι Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ στην τετράδα της άμυνας. Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ η τριπλέτα στον άξονα, με τον Γκάρι Ροντρίγκες στο ένα άκρο, τον Μπιέλ στο άλλο και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπιέλ.


Σχολιάστε εδώ