Θωμάς Μαύρος στο “Π”: Ο Ματίας Αλμέιδα ζει το ματς σαν να παίζει ο ίδιος

Θωμάς Μαύρος στο “Π”: Ο Ματίας Αλμέιδα ζει το ματς σαν να παίζει ο ίδιος

Του
ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ
Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ


Η ανανέωση του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα είναι μια απολύτως σωστή, αλλά και έξυπνη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έρχεται να επιβραβεύσει την ήδη επιτυχημένη δουλειά του προπονητή και των συνεργατών του.

Τολμώ να πω ότι το ποδόσφαιρο που παίζει πλέον η ΑΕΚ έχει περάσει σε άλλη διάσταση, κάνοντας χαρούμενους και εκείνους που παίζουν εντός των γραμμών του γηπέδου, αλλά και αυτούς που τους παρακολουθούν από την εξέδρα.

Δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι η ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα. Με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένους, μονοιασμένους και την ψυχολογία τους στα ύψη, είναι φανερό πως οι δυνατότητές της είναι ακόμη μεγαλύτερες. Κάτι που ασφαλώς και αποτελεί δουλειά του Αλμέιδα, ο οποίος, αν τον παρατηρήσει κανείς, ζει το ματς σαν να παίζει ο ίδιος, δεν μένει λεπτό ήσυχος, παθιάζεται και όπως ως ποδοσφαιριστής υπήρξε ξεχωριστός, έτσι και ως τεχνικός βγάζει μια φλόγα από μέσα του, μεταδίδοντάς την στους ποδοσφαιριστές του.

Είμαι της άποψης ότι η ΑΕΚ θα επιχειρήσει την τελική της αντεπίθεση για την κατάκτηση του τίτλου. Και μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι σκληρός, αλλά αυτή ακριβώς η ομάδα, με το τρίπτυχο διοίκηση-προπονητής-παίκτες σε απόλυτη σύμπνοια και αρμονία, είναι ικανή για τα πάντα. Μέσα στην έδρα της, με τη βοήθεια του κόσμου και τη θερμή του στήριξη, είναι παντοδύναμη, αλλά και εκτός έδρας αποδίδει εξαιρετικά. Περιμένω τη συνέχεια ακόμη πιο φωτεινή και πάντα με νίκες.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ