“ΑΓΡΙΑ ΓΗ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98: Η σχέση της Ρένας με τον Αντώνη περνάει κρίση

“ΑΓΡΙΑ ΓΗ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98: Η σχέση της Ρένας με τον Αντώνη περνάει κρίση

Δείτε το 98ο επεισόδιο. Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Άγριας Γης», της σειράς του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50. Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη μπροστά στον Στέφανο.

Δείτε τo επεισόδιo ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη μπροστά στον Στέφανο.

Η Ζωή συμμαχεί με την Όλγα και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της. Η Νάντια βλέπει τον Μάνο με την Εύα και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Όταν ο Μάνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα. Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 


Σχολιάστε εδώ