Πήρε τη σκυτάλη το ΚΙΕΦ

Πήρε τη σκυτάλη το ΚΙΕΦ

Το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ πήρε τη σκυτάλη από άλλες ακραίες οργανώσεις στη Θράκη προκειμένου να διεθνοποιήσει την υποτιθέμενη καταπίεση που υφίσταται η «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη.

Έτσι, έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Ανθρωπίνων και Μειονοτικών Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, στην οποία απαριθμεί τα… δεινά που υπομένει η μειονότητα στη Θράκη. Τέτοιες επιστολές στέλνονται σε κάθε περίοδο συνεδρίασης της επιτροπής, αλλά υπάρχει πάντα η δέουσα απάντηση από την ελληνική μόνιμη αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι αρκετά τουρκικά ΜΜΕ επέλεξαν να προβάλουν την κίνηση αυτή του ΚΙΕΦ, θέλοντας έτσι όχι μόνο να φέρουν και πάλι στην επικαιρότητα τους γνωστούς ισχυρισμούς για τη μειονότητα, αλλά και να προσδώσουν κύρος στο μειονοτικό κόμμα, το οποίο παίζει παιχνίδια εν όψει των εθνικών εκλογών, παζαρεύοντας δεσμεύσεις από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να κατευθύνει τις ψήφους που ελέγχει, αλλά και για να προετοιμάσει το έδαφος εν όψει των ευρωεκλογών του 2024.

Αυτό που δεν κατανοούμε είναι για ποιο λόγο όλο αυτό έγινε είδηση πρώτου μεγέθους στην Ελλάδα, όπου απλώς έγινε αναπαραγωγή της τουρκικής προπαγάνδας και των αιτημάτων των τουρκόφρονων της Θράκης μέσα από τα ελληνικά ΜΜΕ…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ