Αθλητικές ειδήσεις

Αθλητικές ειδήσεις

♣ Δεν προχώρησε η απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς από τον Άρη. Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους των «κιτρίνων» με τις επιδόσεις του στις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αξίωσε την τελευταία στιγμή περισσότερα χρήματα για το συμβόλαιό του.

♣ Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή, που στον πρώτο του αγώνα ξεπέρασε τα 5,83 μ. στο άλμα επί κοντώ, πέτυχε ατομικό ρεκόρ και παράλληλα το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού της Κωνσταντινούπολης και το Παγκόσμιο Ανοιχτού της Βουδαπέστης. Ο έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στο μίτινγκ στην Καρλσρούη, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση, στον καλύτερο παρεμπιπτόντως αγώνα της καριέρας του σε ανοιχτό και κλειστό στίβο.

♣ Επαγγελματικό συμβόλαιο στην Τζένοα, που θα τον δεσμεύει για τα επόμενα τρία χρόνια, υπέγραψε ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο 18χρονος μέσος ενηλικιώθηκε την 1η Νοεμβρίου και απέκτησε τη δυνατότητα να γίνει επαγγελματίας σε ξένη χώρα. Μετακόμισε στην Ιταλία το καλοκαίρι του 2022, αφού είχε μετρήσει ένα εξάμηνο στον Ηρακλή Λάρισας και άλλο ένα στον Αετό Μακρυχωρίου. Η καριέρα του σε επίπεδο ανδρών άρχισε το 2021 στον Φαλανιακό.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ