Μιχάλης Πασχάλης: Η αράχνη πιάστηκε στα δίχτυα των αντιφάσεών της

Μιχάλης Πασχάλης: Η αράχνη πιάστηκε στα δίχτυα των αντιφάσεών της

[Εξομολογήσεις…]

«Η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη, την οποία έχει αναγνωρίσει η κυβέρνηση και εξ αφορμής της οποίας προχώρησε σε αποπομπή αξιωματούχων και λήψη νομοθετικών μέτρων, πέρασε στο περιθώριο και τη μερίδα του λέοντος της δημοσιότητας καλύπτουν πλέον αμφιλεγόμενες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πάψει ουσιαστικά να είναι απολογούμενη.

Δεύτερον, έγινε προφανές ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει απλώσει τον ιστό της μέσα στην ίδια την ΕΥΠ, σε σκοτεινά δίκτυα πληροφόρησης, αυτοπαγιδευόμενη σε μια ‘‘κυπατζίδικη’’ συμπεριφορά που άλλοτε ήταν η βαρύτερη μορφή για την Αριστερά.

Τρίτον, και ίσως κυριότερο, στην περίπτωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ αποδέχεται στην πράξη και δικαιολογεί την ‘‘παρακολούθησή’’ του, αφού δηλώνει ότι δεν τον εμπιστεύεται και διαφωνεί με την παράταση της θητείας του, με βάση στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα ο ιστός που έχει απλώσει μέσα στην ΕΥΠ, για να καταγγείλει τις παρακολουθήσεις που δήθεν διενεργούσε ‘‘ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης’’! Η αράχνη πιάστηκε κυριολεκτικά στα δίχτυα των αντιφάσεών της».

Υπογραφή: Μιχάλης Πασχάλης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ