Γιώργος Τουρσουνίδης στο “Π”: Για μια νίκη γοήτρου και ουσίας

Γιώργος Τουρσουνίδης στο “Π”: Για μια νίκη γοήτρου και ουσίας

Του
ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ
πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ


Η έδρα παίζει πάντα ρόλο και υπό την έννοια αυτή ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι. Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και είμαι βέβαιος ότι θα παλέψει μέχρι τέλους, αλλά η ομάδα μου έχει ανέβει και θεωρώ πως ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στη νίκη.

Είναι αλήθεια πως δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά λίγο πριν από το τέλος του Μουντιάλ και κυρίως μετά ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της. Ήρθαν ποδοσφαιριστές, κυρίως όμως φάνηκε η δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδειξε στην πράξη πόσο πολύ πιστεύει στο δυναμικό του.

Για μένα στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη ομάδα, παίζει την πιο ωραία μπάλα και σαφώς μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα. Αν και η υπόθεση τίτλος είναι σίγουρα ανοικτή, η εικόνα του ΠΑΟΚ μου επιτρέπει να τον θεωρώ ως το μεγάλο φαβορί, ειδικά αν σήμερα επικρατήσει του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθεί και την ΑΕΚ, σε μια επίσης σπουδαία αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό ντέρμπι, εκείνος που θα είναι πιο συγκεντρωμένος και θα υποπέσει στα λιγότερα λάθη θα επικρατήσει. Θα υπάρχει στρατηγική στο ματς, εννοείται, όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, και ελπίζω η ομάδα μου να αρπάξει την ευκαιρία για μια νίκη γοήτρου, για τον κόσμο της, αλλά και ουσίας φυσικά.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportsup.gr

Σχολιάστε εδώ