Δεν εξυπηρετείται η ενότητα…

Δεν εξυπηρετείται η ενότητα…

Πολλά ερωτηματικά άφησε το τελευταίο ΚΥΣΕΑ, με όσα προηγήθηκαν και τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του ΑΓΕΕΘΑ στρατηγού Φλώρου, ο οποίος εξασφάλισε παράταση της θητείας του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύθηκαν οι κρίσεις αφήνει ανοικτές πληγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια κρίσιμη στιγμή των σχέσεων με την Τουρκία. Ο στρατηγός Φλώρος παραμένει ΑΓΕΕΘΑ, με το κύρος του να έχει τρωθεί από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ως λόγο παρακολούθησής του τον έλεγχο ύπαρξης μαύρου χρήματος στις αγοραπωλησίες ακινήτων του, αλλά και με βαθιά τραυματισμένες τις σχέσεις του με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο. Συγχρόνως, όμως, ο αποκεφαλισμός και του Αρχηγού Στόλου Παναγιώτη Λυμπέρη, ο οποίος ήταν σε ευθεία ρήξη με τον κ. Φλώρο, αφήνει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του Γενικού Επιτελείου.

Ο κ. Μητσοτάκης ίσως θεωρεί ότι έβγαλε από τα χέρια του την καυτή πατάτα, αλλά η τελική εξέλιξη κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί την ενότητα και την αποτελεσματικότητα της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ