ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ: Οι ημέρες συνεχίζονται…

ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ: Οι ημέρες συνεχίζονται…

[ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ…]

Αν και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας και Θράκης ακύρωσε ουσιαστικά τις απολύσεις των εργαζομένων από τον… δήμαρχο, οι ίδιοι ζουν μέσα σε μια… βάρβαρη ανασφάλεια, αλλά και ο κ. Μουμίν συνεχίζει να… αποφασίζει και να προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη διοίκηση του δήμου. Όσο για τη δυσφήμιση του τόπου, είναι προφανώς πολυτέλεια και δεν… αναγνωρίζεται ως ζήτημα.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, τα έργα και τις ημέρες του, ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέλυσε πριν από λίγες μέρες άλλους δύο ανθρώπους με αναπηρία. Συνολικά, έχει απολύσει ή αναστείλει την άσκηση καθηκόντων σε οκτώ μόνιμους υπαλλήλους, δύο από το «Βοήθεια στο Σπίτι», τρεις ΙΔΟΧ και τέσσερις υπαλλήλους ΑμεΑ.

Ωστόσο, σε αυτήν τη φάση, το ζήτημα μεταφέρεται στα σχολεία και στις δομές του δήμου. Τα εκπαιδευτήρια λειτουργούν χωρίς πετρέλαιο, άρα τα παιδιά μαθαίνουν γράμματα στο κρύο, καθώς οι προμηθευτές πετρελαίου δεν δίνουν άλλη πίστωση στον δήμο, ενώ ο παιδικός σταθμός παρουσιάζει έλλειψη σε υλικά σίτισης, για τον ίδιο λόγο. Επίσης, στη δομή σίτισης δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση…

Έλλη Μητακίδου


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ