Όταν λέει ο πρωθυπουργός «έγιναν πολλά, μένει να γίνουν περισσότερα», απειλή είναι ή απλή προειδοποίηση;

Όταν λέει ο πρωθυπουργός «έγιναν πολλά, μένει να γίνουν περισσότερα», απειλή είναι ή απλή προειδοποίηση;

♣ Επισημαίνει ακόμη ο Μητσοτάκης ότι «θα επιμείνουμε μέχρι τέλους να υλοποιήσουμε το έργο μας». Άρα… δεν γλιτώνουμε με τίποτα!

♣ Βέβαιος ότι θα κερδίσει τις εκλογές δηλώνει ο Τσίπρας. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

♣ Δεσμεύεται ακόμη ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταργήσει τον νόμο για τις συντάξεις που είχε ψηφίσει ο… ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν ξανά κυβέρνηση.

♣ Φωνάζουν από το ΚΚΕ για τις υποκλοπές. Αντί να λένε ευχαριστώ που τους παρακολουθούσαν, που σημαίνει ότι κάποιοι τους παίρνουν σοβαρά.

♣ Έχεις και διάφορους άσχετους που κάνουν φάρσες για βόμβα σε δημόσια νοσοκομεία. Λες και δεν αρκεί η φάρσα που είναι υπουργός Υγείας ο Πλεύρης.

♣ Ο Ν. Παππάς δεν θυμάται τώρα αν είχε στείλει SMS στον Καλογρίτσα. Ποιος ακριβώς είναι ο Καλογρίτσας θυμάται ή τον μπερδεύει με τον Στρ. Διονυσίου;

Επειδή είναι εντελώς… αθώος, ο Ν. Παππάς δεν θα πάει να απολογηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Δηλαδή, αν ήταν ένοχος, τι θα έκανε; Πικ νικ στα Ιμαλάια;

♣ Και καλά αυτοί που εξαπάτησαν τους επιχειρηματίες με μαϊμού δάνεια από το Κατάρ, θα διωχθούν. Οι επιχειρηματίες που εξαπατήθηκαν θα μείνουν ατιμώρητοι; Λόγω… αφέλειας;

♣ Αχάριστο, μικρόψυχο και άσχετο αποκάλεσε τον Μητσοτάκη ο Τσακαλώτος. Όχι, γκέι, φυσιοδίφη, ακτιβιστή δεν τον είπε.

♣ Είδηση δεν είναι ότι το 14,8% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βελόπουλο, αλλά ότι ουδείς εξ αυτών έχει συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύεται!

♣ Στην προσπάθειά της να πείσει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ, η Π. Τσαπανίδου κινδυνεύει να γίνει χειρότερη από… ΣΥΡΙΖΑ.

♣ Δεν κατανοώ το δίλημμα, αγαπητέ, αν ο Τζανακόπουλος είναι πολιτικά αφελής ή ιδεολογικά α­νόητος. Γιατί δηλαδή α­ποκλείουμε έναν ευτυχή συνδυασμό;

♣ Καταγγέλλει ο Τσίπρας ότι η κυβέρνηση εξαπάτησε δις τους συνταξιούχους. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που τους εξαπατούσε καθ’ εκάστην και αδιακρίτως.

Διαβάζω σε ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο δρόμος για την επιστροφή του Αλ. Τσίπρα έχει ανοίξει». Θεσσαλονίκη – Γιάννενα με δύο παπούτσια πάνινα.

♣ Αν δείτε έναν ψηλό, γκριζομάλλη ευθυτενή να κόβει βόλτες τις νύχτες έξω από το Μαξίμου, ο Αβραμόπουλος θα είναι, που περιμένει να τον βάλει υποψήφιο ο Μητσοτάκης.

♣ Οσονούπω θα πηγαίνει και στο σπίτι να βοηθάει τη Μαρέβα στο ξεσκόνισμα. Χαλιά, κουρτίνες, φωτιστικά…

♣ Κουτσούμπας: «Για να κερδίσει η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία, θα πρέπει να χάσει το μεγάλο κεφάλαιο». Κανένα σπίτι στα χέρια οδοντοτεχνίτη!

♣ Δεν μπορεί ο Τζανακόπουλος να είναι τόσο ά­σχετος πολιτικά. Επίτηδες το κάνει, για να μας σπάει τα νεύρα!

♣ «Δεν είναι πρόβλημα η αισχροκέρδεια», δηλώνει ο Άδωνης. Επίσης, η Λάρισα δεν είναι πόλη στη Θεσσαλία, αλλά λίμνη στη Βεστφαλία-Ρηνανία.

Αποκλείει κατηγορηματικά συνεργασία με άλλα κόμματα ο Μπογδάνος. Προτιμά να πάει άκλαυτος από μόνος του, παρά όλους μαζί να τους… κλαίν’ οι ρέγκες!

♣ Και άλλο ανέκδοτο: Ο Καμίνης έκανε μήνυση γιατί υποψιάζεται ότι ίσως, μπορεί, ενδεχομένως και να τον παρακολουθούν στο τηλέφωνο. Στο Instagram όχι; Στο TikTok;

♣ Σύμφωνα με τον Πολάκη, αυτήν τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 35%. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Παραμένει… ανίατη!

♣ Αυτός ο φτωχός και άπορος, κατά τον Κούγια, ψευτογιατρός πώς ακριβώς πληρώνει τον… Κούγια; Με bitcoins;

♣ Έρευνα έδειξε ότι 1 στους 4 Έλληνες πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή. Και, δηλαδή, οι υπόλοιποι τρεις είναι εντάξει;

♣ Οι Έλληνες ψηφίζουν, λέει, με κριτήριο τις ικανότητες και το έργο των υποψηφίων. Και όλους αυτούς τους άσχετους που εκλέγονται ποιος τους ψηφίζει; Οι εξωγήινοι;

♣ Αν κρίνω από όσα γράφονται και λέγονται, για το μόνο που δεν είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παΐσιος ήταν ο… νικητής του «Voice».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ