Μικρά οικονομικά: Και τρίτος μηχανισμός ασφαλείας για την προστασία από ηλεκτρονικές απάτες στις τράπεζες

Μικρά οικονομικά: Και τρίτος μηχανισμός ασφαλείας για την προστασία από ηλεκτρονικές απάτες στις τράπεζες

♠ Και τρίτος μηχανισμός ασφαλείας για την προστασία από ηλεκτρονικές απάτες. Οι τράπεζες θα υποχρεωθούν να πιστοποιούν μια συναλλαγή με τρία κριτήρια αντί για δύο που προβλέπονται σήμερα και θα τους δοθεί προθεσμία έξι μηνών. Με την εφαρμογή του μέτρου θα δοθεί η δυνατότητα στις τράπεζες να απαλλαγούν από την ευθύνη αποζημιώσεων για ποσά άνω των 1.000 ευρώ που θα υπεξαιρούνται.

♠ Ο βέλγος πρωθυπουργός προειδοποιεί για τον κίνδυνο να εγκαταλείψουν οι ευρωπαϊκές βιομηχανίες τη Γηραιά Ήπειρο και να επενδύσουν στην υπερδύναμη λόγω της ενεργειακής κρίσης, που έχει φέρει εμβληματικές βιομηχανίες στα όριά τους. Έτσι, κάποιες είτε δρομολογούν ήδη είτε σκέφτονται να κλείσουν μονάδες στην Ευρώπη και να μεταφέρουν μέρος της παραγωγής τους στις ΗΠΑ ή σε χώρες της Ασίας, όπου το κόστος της ενέργειας είναι μικρότερο.

♠ Η ένωση των Wind και Nova δεν είναι απλώς άθροισμα των δύο. Αντίθετα, δημιουργεί κάτι νέο και πρωτοπόρο. Έναν «game changer» στον κλάδο. Όσο δυναμώνει ο υγιής ανταγωνισμός τόσο αυξάνονται τα οφέλη για τους καταναλωτές.

♠ Τριπλάσια ισχύ Α­ΠΕ από αυτήν των δύο προηγούμενων δεκαετιών θα πρέπει να ε­γκαταστήσει η χώρα μας μέχρι το 2030 για να πε-
τύχει τους αναβαθμισμένους στόχους του αναθεωρημένου Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ).

♠ Και οι Πορτογάλοι στην κούρσα της Αττικής Οδού, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πορτογαλικής εταιρείας διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων Brisa, Αντόνιο Πιρές ντε Λίμα. Την τελευταία δεκαπενταετία, τα ατυχήματα στην Πορτογαλία μειώθηκαν κατά 50%.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ